Tesszan

Just idag
Tog ledigt idag för jag skulle till läkaren, har haft problem med axeln väldigt länge och fått kortison för ca 2 månader sen och det hjälpte inte så jag var tillbaka idag och fick mera. Hoppas att det blir bra nu. Jag har ett bra tag behövt någon att prata med en samtalskontakt så jag bad om det idag och han skulle be henne kontakt mig så fort som möjligt och undrade varför jag inte hade någon redan....men jag avslutade med Egle i Aug- 16 så det var ett tag sen och hon tyckte jag mådde så pass bra då. Just idag känner jag mig ledsen, började gråta redan innan jag skulle till Läkaren för bara jag tänkte på att jag måste be om hjälp var jobbigt tala om att jag känner mig sämre och gråten kommer hela tiden. Förklarade att jag behövde sortera tankarna med någon. Berättade även att jag hade möte med FK och AF igår och min rehabilitering förlängdes till 30 Juni. Så jag fortsätter på Migrationsverket 4 timmar om dagen, är glad att jag har någonstans att gå varje dag även fast det inte varje dag känns så bra. Trivs verkligen där och har kommit långt med att inse att jag klarar av att vara bland folk igen, har blivit lite mer öppen med kollegor som jag lärt känna, har insett att jag inte blir stressad av andras stress, och att jag klarar av att sitta och jobba i kontorslandskap för någon månad sen trodde jag inte ens det var möjligt hur skulle jag kunna fokusera på mitt när någon bredvid prata i telefon eller kollegor som står och surrar med varandra, men det funkar! Även fast dom säger upp folk nu och jag vet att just nu finns ingen möjlighet till anställning så fortsätter jag min arbetsträning för jag är inte riktigt där än.
Kommer hem från läkaren och hamnar i soffan, solen skiner ute borde gå ut en stund men orken finns inte.
Hemmet ser ut som skit, skulle behöva dammsuga plocka disken dammtorka lite men...
Har lovat Aishatou att åka till Bibloteket den här veckan och jag tror att vi ska försöka ta tag i det i em, annars få det bli i helgen.
Tog en broshyr om Familjecentrum, har gått tidigare och det var till stor hjälp behöver nu bara ta första kontakten igen, ska jag ringa Råby där jag gick tidigare hos Carina men vet att hon vart sjukskriven...är hon tillbaka igen eller...ska jag ringa Vallby Familjecentrum där jag egentligen tillhör och har närmare till...??